Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε. OK

Eprodromou.gr - Νο 1 Eshop Οικιακού εξοπλισμού!

9/9

Αποστολές

Το κόστος και ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας υπολογίζονται ηλεκτρονικά στο ταμείο.
Η εκτίμηση του κόστους πραγματοποιείται ανάλογα με το βάρος των αντικειμένων και τον προορισμό τους.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποστέλλει παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά (από Δευτέρα έως και Παρασκευή) έως τις 15:00 εκτός Σαββάτου Κυριακής και επίσημων Αργιών. Οι τρόποι αποστολής των προϊόντων είναι οι εξής:
 

Με ταχυμεταφορές (courier) : Με τον τρόπο αυτό αποστέλλονται όλα τα προϊόντα βάρους έως και 15 κιλών ή όγκου έως και 75.000 κυβικών εκατοστών.

Με πρακτορείο μεταφορών : Με τον τρόπο αυτό αποστέλλονται όλα τα προϊόντα που δεν ανήκουν στην προηγούμενη κατηγορία, δηλαδή προϊόντα μεγάλου βάρους ή όγκου. Στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει η αντικαταβολή σαν τρόπος πληρωμής.

Με ιδιόκτητό μας μεταφορικό μέσο : Αυτός ο τρόπος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα μεγάλου βάρους ή όγκου και αφορά παράδοση στο νησί της Λέσβου.

Με παραλαβή από τα καταστήματά μας : Με τον τρόπο αυτόν παραλαμβάνετε οι ίδιοι τα προϊόντα από όποιο κατάστημά μας επιθυμείτε ( Καλλονής και Μυτιλήνης ).

Το κόστος μεταφοράς για όλες τις παραγγελίες είναι από 2€ για τον Νομό Λέσβου και από 3€ για εκτός Λέσβου, το ποσό αυτό προσαρμόζεται ανάλογα με το βάρος του προϊόντος. Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει επιπλέον κόστος 2€ Για δυσπρόσιτες περιοχέες το κόστος είναι +5€