Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε. OK

Eprodromou.gr - Νο 1 Eshop Οικιακού εξοπλισμού!

9/9

H εταιρία Γεώργιος Προδρόμου AE ιδρύθηκε το 1990 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών . Με το πέρασμα του χρόνου και με την στήριξη των πελατών μας, η εταιρία προχώρησε στην πώληση και διάθεση επιπλέον τεχνολογικών προϊόντων.

Στην έκθεσή μας μπορείτε να δείτε όλη την γκάμα των προϊόντων καθώς και της ποιότητας τους,

Η προσωπική εμπειρία και επίβλεψη των υπεύθυνων του καταστήματος και των συνεργατών τους σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό της, εγγυάται την ιδανικότερη επίλυση των προβλημάτων των πελατών, για κάθε περίπτωση.

Στα 30 χρόνια παρουσίας μας στην αγορά, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας γεγονός που αποτέλεσε και τον καταλύτη της ανάπτυξής μας.

Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή.

Ταυτότητα Επιχείρησης

Γ.Προδρόμου Α.Ε

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2251086009

Διεύθυνση  έδρας: Καλλονή, Λέσβος

Διεύθυνση  υποκαταστήματος: 5o Χλμ. Μυτιλήνης Καλλονής

ΑΦΜ : 094310628

ΔΟΥ : ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΓΕΜΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Α.Ε : 121702642000

email: sales@eprodromou.gr